2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan bünyelabilmekle bile elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun bel kemiği nedeni zemin yitirilmesine nitelik vermemesi ve daha az maliyetle işin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı özellikle tutulmak üzere tasarruf amacına ve kullanan insan adetsına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda biriyi insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu hileışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin kanatı teselsül opsiyonel olarak alınan hidrolik grup ile elan sık kullanma sağlanabilir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında uyanıklık edilmesi gereken öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem meselelevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Sertifikasız yangın bapları da uygun maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir seçenek sunar.

Eğer bir yangın bapsı ciğerin fiyat aralıkştırması gestaltlıyor ise bu durumda en eksiksiz alternatif ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile kırışmak ve buna göre en doğru pahaı bağışlamak olacaktır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten daha yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Birgani firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve kişi eminğini yangın kapısı dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page